inschrijven voor hardloopwedstrijden

Hardloopkalender 2017: mis deze hardloopwedstrijden niet!

In Nederland worden er meer dan 2000 hardloopwedstrijden per jaar georganiseerd. Zie jij door alle hardloopevenementen ‘de finish’ niet meer? Hieronder aanraders voor je hardloopkalender in 2017!

 

1. Urban Trail series Maastricht 2017

Datum: 12 februari

 

Wie aan Maastricht denkt, denkt al snel aan Limburgse vlaaien en een dagje winkelen. Deze Limburgse stad op een nieuwe manier leren kennen? Doe mee in 2017 aan de Urban Trail Maastricht. Het parcours blijft nog even een verrassing. Houd rekening met 10 tot 12 kilometer in je trainingsschema! Vind jij Maastricht te ver? Schrijf dan een van de vele andere Urban Trails op je hardloopkalender 2017. Je zoekt én vindt ze hier.

 

2. Mud Masters 2017 Haarlemmermeer

Datum: 22 & 23 april

 

Vind je het niet erg om vies te worden? Ben je gek op obstakels? Doe mee aan Mud Masters in Haarlemmermeer. Dit is een offroad hindernisparcours met moddersloten, hooibalen en heel veel modder. Ook dit jaar is het parcours gebaseerd op originele mariniers hindernisbanen. Denk je dat je het niet kan? Er lopen genoeg sterke mannen en vrouwen om je een handje te helpen dit zware parcours te ‘tackelen’. Met wie doe jij mee?

 

3. Marathon Tilburg

Datum: 28 mei

 

Hoera! Nederland is weer een marathon rijker. De marathon Tilburg welteverstaan. Reis af naar het zuiden om mee te doen aan een van de nieuwste marathons van Nederland. Is 42,2 kilometer je nog iets te gek? Schrijf je dan in voor de halve of kwart marathon. Je rent door de binnenstad en het prachtige Brabantse buitengebied. Een aanrader voor iedereen die alle marathons in Nederland inmiddels wel kan dromen. Zet Tilburg erbij op je hardloopkalender 2017.

 

4. Ladiesrun Utrecht 2017

Datum: 11 juni

 

Sorry mannen, we richten ons even tot de dames: een echte ladiesrun mag op je hardloopkalender 2017 natuurlijk niet ontbreken! Kies bijvoorbeeld voor de Ladiesrun Utrecht 2017. De Ladiesrun Utrecht staat bekend om haar sfeer en gezelligheid. De start en finish: het mooie Berlijnplein. Loop jij graag voor het goede doel? Dan word je blij: de opbrengst van dit evenement gaat naar Pink Ribbon.

 

5. Marathon Amsterdam 2017

Datum: 15 oktober

 

Marathon Amsterdam staat bij velen op de hardloopkalender 2017. Leuk om te weten: tijdens dit hardloopevenement wordt het NK marathon gelopen. Het parcours gaat door de hele stad. Begin en eindpunt is het Olympisch Stadion (hoe kan het ook anders!). Ren 1 km met je kleine nichtje of kies voor de 8 km, 21 km of 42,2 km.  Echt iedereen kan meedoen! En anders kun je altijd nog de toppers op het NK aanmoedigen.

 

Snak je naar meer hardloopwedstrijden in 2017?

Klik hier voor een volledig overzicht van de leukste hardloopevenementen in Nederland. Dagelijks zetten we er nieuwe bij, zodat jij je hardloopkalender voor 2017 kunt updaten. Ren ze!

08-02-2017