inschrijven voor hardloopwedstrijden

Santa run 2016: Groningen of welke loop jij?

Ho ho ho! Zin in kerst én hardlopen? Doe mee aan een échte Santa Run, in 2016 nog! In Sydney, Londen en Las Vegas is het al een jarenlange traditie. Gelukkig kunnen we ook in Nederland in steeds meer steden ongegeneerd in ons kerstmannenpak rondrennen. Waar wacht je nog op? Kies er eentje uit en rennen maar!

 

1. Santa run Haarlem 2016

Datum: 16 december 2016
Afstand: 3 of 6 km

 

Honderden kerstmannen die door het centrum rennen? Daar kijken ze in Haarlem niet meer van op! In 2016 wordt de derde editie van de Haarlem Santa run gehouden. Inschrijven kan individueel of als team. Plezier staat deze kerstmannenloop voorop: ren, huppel, wandel of rol het parcours over. Na afloop nog energie over? Dan kun je terecht op de afterparty: “All I want for Christmaaaaaaaas… is lekker kerstklassiekers meezingen!” 

 

2. Santa run Groningen 2016

Datum: 17 december 2016
Afstand: 2,5 of 5 km

 

Op 17 december nog niks gepland? Spring op een RENdier (of in je auto) en reis af naar Groningen voor deze gezellige Santarun! Het parcours van deze Santa run gaat dwars door het centrum en finisht op de Grote Markt. Voor alle deelnemers ligt er een kerstmannenpak mét baard en muts klaar. Je hoeft dus zelfs niks aan te schaffen. Groningen, maak je klaar: “Santa Claus is coming to town!” Ps. Schrijf je op tijd in!

 

3. Santa run Zwolle 2016

Datum: 18 december 2016
Afstand: 3, 6 of 9 km

 

“Silent night, holy night?” Niet op 18 december in Zwolle! Honderden deelnemers rennen deze avond de Santa run door het centrum. Ben jij een beetje getraind? Dan kun je zelfs 9 kilometer in een kerstmannenpak afleggen. Fanatieke lopers beginnen vooraan. Ben je er meer voor de gezelligheid, dan kun je achteraan starten. Na afloop is er voor alle deelnemers een DJ, dweilorkest én ‘echte’ kerstman aanwezig!

 

4. Santa run Breda 2016

Datum: 21 december 2016
Afstand: 3,5 km

 

Kan je niet wachten tot carnaval? Hijs jezelf dan in een kerstpak en ga op 21 december naar Breda. Daar kun je met alle andere kerstvrouwen en kerstmannen hardlopen door de binnenstad. De volledige opbrengst van deze Rotary Santa Run Breda gaat naar 3FM Serious Request. Het glazen huis van de radiozender staat dit jaar van 18 tot 24 december in Breda. Een extra reden om je in te schrijven! Vergeet je witte nepbaard niet ;)

 

5. Santa run Nijmegen 2016

Datum: 22 december 2016
Afstand: 2,5 of 5 km

 

Een sportief rondje hardlopen, plezier hebben en óók nog wat doen voor het goede doel? Dan moet je op 22 december in Nijmegen zijn! De volledige opbrengst van de Santa Run Nijmegen 2016 gaat naar Unicef. Een mooie kerstgedachte! Liefhebbers kunnen na afloop ook nog even dansen in Heidi’s Skihut. “Jingle all the way!”

 

Tip: als je graag met muziek hardloopt, vergeet niet de top 100 lijst van kerstliedjes te downloaden. Dan ben je totaal in kerstsferen, gegarandeerd. Meer leuke hardloopwedstrijden vinden? Klik hier.

09-12-2016